PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EL MÓN I EL MÓN

Manel Márquez Rowe presenta el seu últim llibre, editat per Nèctar Editoral. Un diari que es passeja al llarg d’un any i en dos mons. Un món que seria Aquí, i un altre anomenat Enlloc. Dos mons a les antípodes, no geogràfiques sinó conceptuals, i dos viatgers, un el clàssic misantrop (vell conegut dels altres llibres de l’autor), i l’altre un tòpic ciutadà fastiguejat de la realitat vital de l’Aquí. El diari es construeix a partir de la nostra realitat, i es va desplaçant progressivament cap a un univers d’una realitat imaginada que esdevé un paradigma conceptual d’allò que hauria de lligar l’ésser humà amb el seu món: el sentit de la bellesa. El món d’Enlloc es converteix així en una nova Utopia, original respecte a utopies passades pel fet de centrar-se en la Bellesa com a realitat conceptual i física.
Com ja és habitual amb les històries de Manel Márquez Rowe, cal llegir el llibre amb deteniment, amb paciència, per arribar al moll, per saber de què estan fets els sentiments de fàstic i els d’esperança que constitueixen el seu univers literari.
Amb aquest cinquè llibre, que representa el final d’un quintet, Márquez Rowe culmina el seu cicle del misantrop. És, novament, una obra que no deixarà lectors ni lectores indiferents.

L’acte comptarà amb la participació de l’autor. El presentarà Josep-Maria Peri Nogués.

Data : 9.06.2023  a les 19.00 h

Lloc: Fundació Felícia Fuster. C/ Camps i Fabrés, 3-11, baixos. 08006 – Barcelona. Correu electrònic

No cal reserva ni inscripció prèvia.